att gråta över killar är som att gråta över spilt mjölk

hej söta blogg läsare <3
Just nu så ligger jag i min säng dricker Pk och chattar på fb väntar på att denise ska komma till mig deam vad tråkigt det att ha utgångsförbud :( men jag klarar mig (hoppas jag)
men ska blogga litte senare när jag e med denise så ska vi svara på lite komentarer <3

Bild på mig och denise <3


Vad vill ni att vi ska skriva om ?

Hej underbara Blogg Läsare !
Jag undrar vad ni vill att vi ska blogga mer om eller vad vi ska ha i bloggen ?
Komentera med förslag :)

KÄRLEK TILL LÅTEN ! <3


Ciao :)

Love HURT

Hej Bloggen
Som ni Läste på förra inläget så blev jag dumpat igår, gjorde ont pga att han svärde på sin död och allt men aja nu ångrar jag mig att jag blev tsm med honom ! för jag för höra från hans polare att han är sån och balabala,Men aja det där e redan glömmt duktigt av mig :$ men igår innan denise tog mig till eurostop så var vi och åt lunch på kina resturang ;) DET VAR SÅÅÅÅ GOTT ! sen åkte vi till eurostop och ni läste vad som hände där ;) men ska ladda upp några bilder från kinaresturangen och på min fina tröja <3
KINA RESTURANEN


Vackra denise undrar ska jag eller ska jag inte :)

SUSHHHHIIIII JAMIIIE :)

Mmmm...MATEEEN :D

Jag och min VACKRA denise !! <3

Tröjan jag köpte den e finare på :)

Dåliga nyheter

Hej kära bloggläsare! Idag hände nånting som är allas tjejer mardröm (förutom mens dåra) . Monika blev dumpad(?!) av sin kille, bara sådär! han skickade ett mess och skrev att man inte kan bli tillsammans med någon man inte känt länge, men hallå det var han som ville bli tillsammans med henne DIREKT när hon blev singel? jävla weardo asså. Men jag ville få henne på bättre humor så jag tog med henne upp till eurostop, så kollade vi lite kläder och åt på donken(standard). Hon hittade en jätte fin tröja som det var spets på ryggen, skit snyggt! Efter det åkte vi och solade på solarium, sen åkte jag hem. Och nu undrar man vad man ska göra? flera inlägg och sen sova? träna...? ääh har ingen aning, slänger upp lite bilder ifrån idag!:)



så vacker, fattar inte vad killen tänkte med...




monikas snygga skor, HISS till dom!





*filterforskning* HAHA vet inte vad jag gjorde men ser knas ut!



CIAO :)

DÅLIG UPDATE!

hallå där i stugan! förlåt för en dålig update men har haft fullt upp idag! ska inte hända mer!
Men jag kan iallafall börja med att berätta om min dag lite. Jag gick först på morgonen och köpte cigg och frukost, efter det blev det skolan! prov och massa plugg! men sånt ämne tråkar väll ut er antar jag? hehe. Iallafall, senare gick jag och handlade blommor och en chokladask till mamma och pappa, sen direkt efter hem och städa! Mina föräldrar förtjänade det stort! Iallafall så åkte jag vidare ner mot centrum, då mötte jag Helena, Katya, Yvonne, Monika och Magda, och sen gick vi till en piercing salong där Monika och Magda piercade sig, det blev jätte fint på båda faktist! Efter det så drog jag och Katya till kista och kollade på baksmällan 2, HAHA grymt roligt! vi hade jätte lite tid på oss och vi var hungriga som DJUR så vi sprang och köpte våra biljetter, sen efter det drog vi till donken och handlade grymt mycket mat , men vi hann inte äta där så vi tog oss med det till bion och satt och åt i salongen, haha sjukt vad mycket blickar som drog mot oss! pinsamt pinsamt.. aja nu är jag hemma iallafall, hoppas ni haft en toppendag! :)


Lite bilder ifrån när Monika piercade sig..


Innan hon tog piercingen!




Tror han heter pete eller något.. hur som helst, han är grymt rolig och han skämtar hela tiden! sånt gillas!




inte så bra bild, men som ni ser ska han ta piercingen nu!



Och den sista jag tog! Glömde ta kort på resultatet!




Aja nu ska jag göra något kul, kanske fler inlägg? vi ses då kära läsare, ciao! ;)




P.S , mina tränings tips kommer upp imorgon istället. Glömde helt bort att jag skulle blogga om dom! Men dom kommer direkt efter jag slutat skolan :)



Skojar dem eller ?

Vakter tvingade 20-åring att slåss inför publik








Några vakter i malmö tvingade en 20 årig kille som var berusad slås inför publik på en natt klubb, Väktare tog killen till ett rum och lätt honom slås för att sedan kasta ut honom från KLUBBEN helt sönder slagen.
Tycker att det är fel gjord att väktare att göra så dem borde förlora sina jobb för man tar inte en kille och TVINGAR honom att slås med flera stycken, det är många som klagar att ungdomar slås med varandra men undrar VART dem för såna saker ifrån när tjänstemän som ska hindra att något sånt inträffar, gör något sånt hemskt ! så nästa gång när någon undrar att ungdomar slås mot varandra var inte förvånade för att dem för det från människor som jobar inom försvarsmakten!


I'am Back ! <3

Hej Hej I'am BACK :D
Det är så att jag (Monika) har haft mycket ''att'' göra så jag fick inte sitta vid datan ! :( eller okey MAMMA tog internet för en vis anledning, Så nu är jag vaken och har tvätt stuga blöööh. Vet ni VAD det är för DAG ?!?! DET är onsdag och jag för MINA pengar ! CATSHING nu kommer jag shoppa som aldrig fööör ;) men bloggar lite senare bye bye Älsklingar <3



TRÄNING!

JUSTE! glömde berätta att imorgon kommer jag visa er några tips om träning för magen, den är sjuuukt bra och jag fick magrutor efter bara några gånger med den träningen! jag hittade den i en skvallertidning, och det sägs av även shakira använder den träningen, och hon har ju sjukt snygg kropp! så håll era ögon på bloggen imorgon så kan ni få en perfekt sommarkropp!:)


Vart tog värmen vägen?</3



Sminktips nummer 1 : Denise speciala sotning!


Den här sotningen ska jag lära er nu! Den har jag kommit på själv, ska försöka beskriva så bra som det går!


Det du behöver är mascara, dipliner, puder och en svart och en vit ögonskugga!




Nummer 1



Du ska ju helst vara osminkad först, tyvärr var inte jag det. Men nu kör vi!

Steg 1: Lägg puder över hela ansiktet, använder du foundation så ska du inte lägga det på ditt ögonlock för det förstår ögonskuggan! efter det så tar du en dipliner och följer ditt ögas form precis över dina ögonfransar





Steg 2: ta en vit ögonskugga och lägg den ifrån slutet av ögat(närmast näsan) och ändå till din ögonrundas sluta(ögonfärgskulan, vet inte vad det heter:$)





steg 3: Efter det tar du din svarta ögonskugga och lägger i slutet av ditt öga och följer ögonlockets form(precis som jag gjort på bilden)




steg 4: Sen, slutfinalen! Då börjar du sudda in den svarta ögonskuggan nästan precis över hela ögat, när du har gjort det så gör du om steg 3, och sen är lägger du på mascara! sen är det helt klart, jätte enkelt och tar bara några minuter att fixa när man lärt sig det! :)



Hoppas ni förstog mycket, om något var svårt så kan ni kommentera så svarar jag på det!


P.S, den här sotningen kan ni göra till alla sorters färger på ögonskugga, blir skit snyggt med vilken färg du än änvänder!


Ciao!:)

Desperate housewives, check!

sådär! Nu var det slut. Shit vad tiden rinner iväg när man kollar på ett program man gillar, desperate är ju ungefär en timme, men det känns som en kvart! helt sjukt.. iallafall , dagens avsnitt var ju spännande som vanligt! Det är de jag älskar med de här programmet, varje gång händer det en massa grejer så man bara måste se nästa avsnitt! men som jag sa så ska jag ställa några frågor till er som kollade!

1. hur tror ni att det går för Susan nu när polisen grep henne för försök till mord? Tror ni att dom kommer få reda på att det egentligen inte var hon som försökte förgifta paul? Eller tror ni att hon hamnar i fängelset?

2. Vem är den skumma mannen som stog i hatt och som stog och kollade på Gabbie, som även sägs vara en fara? Jag kände inte igen honom, men vem tror ni att det kan vara?

3. Tror ni att Tom och lynette kommer skilja säg eller att dom löser det?

Nu har ni frågor som ni kan svara på!

Jag hade ju lovat er sminktips, och som sagt så håller jag det som jag lovar. Snart kommer ett sminktips upp om min egna svarta sotning som jag kommit på, dock hittade jag inte min kamera så jag tar kort med mobilen istället!;)


P.S , jag tror att Monika inte har något internet om ni undrar varför hon inte bloggar!

Svar på tal!

Nora: hur gammla är ni? :)

ps, bra blogg :D



Svar: Hej Nora, tack så mycket! Jag(Denise) är 16 år(1995) och Monika är 17(1994) :)


Desperata hemmafruar!

Hej gullungar! har precis varit uppe i valsta och handlat kakor och cola till desperate housewives! Är det någon utav er som följer programmet? isåfall kan ni läsa bloggen efter det så kommer jag ställa några frågor så kan ni svara vad ni själva tycker och tänker om det :) Och sen kommer jag med lite skvaller, ska försöka hitta min kamera också, annars kommer sminktipsen upp imorgon! Och det kan jag lova, men nu ska jag ta en cigg och lite sånt , vi ses senare, ciao!





Vem är eran favorit? Min är susan, hon är den där snälla och omtänksamma och den stressiga! Perfekt roll för mig(a)

Ingen rubrik!

http://ssaga.webblogg.se/

Läs hennes blogg, intressant! :)

LÖSHÅR!

Juste tjejer, har du kort hår och ångrat att du klipp dig, så finns det grymt bra löshår på rapunzel of sweden! Jag har själv köpt mitt löshår där , och det har hållt i ett halvår ungefär utan att blivit slitet! Så gå in tjejer och kolla, eller killar om ni ska köpa present till era tjejer , tro mig ni kommer inte bli missnöjda! ;)


http://www.rapunzelofsweden.se , gå in och kolla! 

Tips om ögonbryn!

Tjenare alla söta bloggläsare! hoppas ni mår bra! Jag tänkte komma med ett tips om ögonbrynen, eftersom jag inte är hemma än så kan jag inte lägga upp steg för steg om olika sminkningar eller hår så jag tänkte ta ett litet simpelt tips nu!

Om du är en person som HATAR att noppa ögonbrynen , så raka bort dom och måla i dom istället! Jag gör faktist det, och det är så många som säger att det är mycket snyggare, och det tycker jag bokstavligen själv :) det du ska tänka på är att inte göra dina ögonbryn för långa! då ser du ut som en uggla! och ha inte dina ögonbryn lika tjocka, utan längst in ska dom vara tjockare , som vanliga ögonbryn! Och kom ihåg att köpa en ögonbrynspenna som passar till ditt hår! är du inte bra på att måla så kan du bara raka bort halva ögonbrynet och måla in det sista istället, också superfint !:) Det som är ett stort + med rakade ögonbryn är att du kan forma dom precis hur du vill! Jag använder perfect eye liner (mörkbrun) som går att köpa på kicks! super bra!:) Hoppas ni fick fram vad jag menade , sminktipsen kommer dock vara lite enklare för där kommer jag visa steg för steg, är ni sugna på att se hur jag gör mina ögonbryn steg för steg så skriv en kommentar så lägger jag självklart upp det!:)




HISS till rakade ögonbryn, fast självklart ska man måla in ögonbryn också. hehe 



Förlåt för att man ser lite knas ut, men ett exemplar på mina ögonbryn!


de här var allt för mig , ciao flickor och pojkar!:D
/denise


Annoying ORANGE !!

Hej Bloggen
Jag har väldigt tråkigt just nu pga att jag har inget att göra måste vänta på att mamma ska komma hem så jag kan gå ut :/ hoppas jag för jag måste hitta cigg ! kommer dö annars, men aja ska bättre er humör lite kolla på det hääär

Klippt för kort ?

Nu kan du biligt beställa löshår på en populär sida många bloggare brukar anväda låshåret harifrån som tex desserie nilsson !
Cheka in http://www.rapunzelofsweden.se/?ref=tradedoubler-se&tduid=53f8f7e4edf5f5f5ebca073daf1bd64d
Fint och långt hår !

SMINKTIPS KOMMER!

Hej kära bloggläsare! Det var ju inte så länge sen jag blogga, men mitt sista inlägg var ju en dålig nyhet, nu kommer jag med bra nyheter till er tjejer som vill fixa er med fina sminkningar/hår till fester, baler, skolavslutning osv. Som ni kanske inte visste så ÄLSKAR jag att sminka mig själv och andra, det är en stor hobby för mig! Och jag lovar er att så fort jag hittar min kamera ska jag försöka komma med smink nyheter varje dag!:) 


Här är en bild på när jag och några tjejkompisar skulle på kryssning! man ser inte sminkningen så tydligt, men det kommer andra bilder, bland annat när jag ska lära er den här sminkningen som kallas ''Denise speciala sotning'' ;)



en enkel sminkning som jag gjort på monika med lila ögonskugga! :)



en annan lila sminkning! 


Ska leta efter min kamera idag så kommer jag börja med den svarta sotningen!

Ciao Ciao ! :)


Jadu rubrik ;)

Hello bloggen !
Jag och denise sitter just nu och bloggar samtidigt hon skriver dem viktiga inlägg jag skriver såna knas inlägg som tex vad vi gjorde idag hon skriver såna som vulkanutbrottet eller något nyhet ;)
Jag har precis städat klart huset det blev super duper fint ! och flickorna sover goott. skulle vara tacksam om någon skulle skänka varsin cigg till mig och denise ;( vi e väldigt röksugna men men vi klarar oss hoppas jag ! <3 men aja ska skriva lite senare bye bye
GAMMAL men betyder endå mycket jag älskar dig denise !


Denise med dåliga nyheter.

Hej älsklingar, det är såhär att monika försöker fixa våran header, men det går inte så bra och hon är lite småsur. Stackars mig som får vara här och inte ens ha en enda cigg som kan göra mig lite lugnare :/ aja livet är surt ibland!
OH JUSTE! hörde ni att det sa komma ett FET JÄVLA ASKMOLN(?!?!) idag över sverige!!! det hade ju tydligen varit ett vulkanutbrott i Island, 2012 here we come? och det var i lördags som det hände, samma dag som den där gubben förutspådde att jorden skulle gå under! och det var ju inte den enda naturkatastrofen som utbrast då, utan det var ju tydligen jordbävning och tornados i andra länder.. lite smått läskigt faktist! Men nu ska jag sluta skrämma upp er, någon som vet hur man skyddar sig ifrån askmolnen? kommentera gärna!


FATTAR NI?! ETT FET SÅNT HÄR MOLNEN IDAG ÖVER OSS KL. 14.00 !





jag idag! sådär slapp! puss hej sötisar:) hoppas vi överlever..

Svar på Tal

va du otrogen när vi va tsm ?
Jag har aldrig varit otrogen mot någon det är människor som är otrogna mot mig så du vet jag har inte varit otrogen !: varför sa du till ankan (ja vet inte om du sa till fler) att du va dedå?


Så är det du och jag var inte tsm länge när jag håll på med någon annan, jag skulle aldrig någonsin vara otrogen ! jag hatar själv människor som är otrogna ! så varför ska jag vara det?!

Dag 7

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Enyoj ! ;)

CATSHING !!

Hello Bloggen !
Jag har varit vaken en lång stund nu är med min älskling denise och hon trännar på dansen ;) you know vi har en hemlighet som avslöjas lite senare i bloggen ! ;)
Idag så händer det inte mycket jag ska städa huset jätte fint sen så ska jag gå ut med flickorna hoppas mamma ändrar sig, och imorgon har jag CASHFLOOOOW !! <3
Min älskling är alltid fin ! älskar dig !


hellu karolina här :)

mohahahah sa gästblogga på Monikas blogg eller rättare saggt reklamera min blogg :)
Monika sitter o passar barn nu så passar på att bryta mig  in i hennes blogg :P
ALLA LÄSER O FRÅGAR FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN !
karolinakorol.blogg.se

GODMORRRGGGGIOOOOON !!

Jag vaknade för 40 min sen ;) för att jag jobbar idag inte kul inte kul ungarna gnäller fett mycket men men vad gör man inte för pengarna ;) CATCHING ! cash flow på onsdag hehehe ;) Jag hatar mitt jobb men älskar endå ! hehe
men människor bloggar lite senare ska väcka denise mohahah ;) <3
Japp här är flickkorna jag passar såhaaaaaaaaaar söööööööööööötaaaaaaaaaaaa

FRÅGESTUND AVSLUTAD

Skulle du våga fotas naken?
Ja du, det beror på hur du menar naken ? ja jag skulle våga men jag vill inte.
Hur många har du haft sex med?
för privat men 5+ och 100-
Vad vill du bli när du ska bli stor?
det har jag faktiskt inte tänkt på O.o
hur många barn vill du ha?
jag vill ha 2 barn det räcker tycker jag <3
vill du skaffa ville/radhus eller lägenhet?
Villa lätt med poool och altan och utsik över vattnet myssigt visst :)
i vilket land vill du bo?
Jag skulle gärna vilja bo i thailand eller italien för det är så vackert där men det avgör inte jag det beror på hur jag sköter mitt liv
Hur stor är den största penisen som du har haft i dig?
Det är defenitift privat
va tycker du om mig som en person??
Jag tycker du är omtänksam och du bryr dig om andra människor du är snäll och när man behöver någon så finns du alltid där och stötar en du är en underbar vän ! <3
om du skulle bli tvungen att välja mellan
1.Denise
2.Katya
3.Helena
jag favoriserar inte någon av dem alla e speciella på sin sätt och jag älskar dem lika mycket alla dem 3 betyder guld och diamanter för mig ! <3
skulle du kunna ligga med mig ?
Om vi vart tsm ja men inte annnars
va du otrogen när vi va tsm ?
Jag har aldrig varit otrogen mot någon det är människor som är otrognamot mig så du vet jag har inte varit otrogen !
varför vart du  den du är?
det här frågan e svår jag vet faktiskt inte nya polare nytt liv det är bara så det blev jag kan inte styra över det längre jag kan inte heller vara den alla trycker ner mig och ser ner på mig
Skulle du våga fotas naken?
Ja du, det beror på hur du menar naken ? ja jag skulle våga men jag skulle inte göra det av olika skäll
Hur många har du haft sex med?
för privat men 5+ och 100-
Vad vill du bli när du ska bli stor?
det har jag faktiskt inte tänkt på, jg har ju hoppat runt från ena skola till en annan och nu har jag hoppat av helt och ska börja på nytt nästa termin
hur många barn vill du ha?
jag vill ha 2 barn det räcker tycker jag <3
vill du skaffa ville/radhus eller lägenhet?
Villa lätt med poool och altan och utsik över vattnet myssigt visst :)
i vilket land vill du bo?
Jag skulle gärna vilja bo i thailand eller italien för det är så vackert där men det avgör inte jag det beror på hur jag sköter mitt liv
Hur stor är den största penisen som du har haft i dig?
Det är defenitift privat
va tycker du om mig som en person??
Jag tycker du är omtänksam och du bryr dig om andra människor du är snäll och när man behöver någon så finns du alltid där och stötar en du är en underbar vän ! <3
om du skulle bli tvungen att välja mellan
1.Denise
2.Katya
3.Helena
jag favoriserar inte någon av dem alla e speciella på sin sätt och jag älskar dem lika mycket alla dem 3 betyder guld och diamanter för mig ! <3
skulle du kunna ligga med mig ?
Om vi vart tsm ja men inte annnars
va du otrogen när vi va tsm ?
Jag har aldrig varit otrogen mot någon det är människor som är otrogna mot mig så du vet jag har inte varit otrogen !
varför vart du  den du är?
det här frågan e svår jag vet faktiskt inte nya polare nytt liv det är bara så det blev jag kan inte styra över det längre jag kan inte heller vara den alla trycker ner och ser ner på
Vad har du för bh storlek? ;}
min riktiga BH storlek är 80 C men pga att jag har gått ner så mycket i vikt så är det runt 70 B tror jag
vad är din favvo mat? :D<3
Min favorit mat är KEBAB !!
visst är jag sööööööööööööööööööööööt :D
DU är jätte söt och vacker ! <3
Hur går det egentligen med kärleken? Du verkar har det så svårt..
Kärleken nu går det bra jag har en pojkvän som är världens underbaraste och jag älskar honom jätte mycket så det går nog bra med kärleken ! <3
Så nu har jag svarat på alla era frågor enjoy ! <3

GÄSTBLOGGAR STANDARD AV DENISE!

nämen tjeeeenare sötnosar... förlåt för monika, hennes blogg är så ''bitchig'', jag vet inte varför asså, beror säkert på namnet eller nått... men nu kom den cutiepajen ni längtat efter! ;) i alla fall.. va händerå? är livet chill ellee?
mitt är de i alla fall. MEN, nu ska jag berätta lite om olika åsikter, eftersom vi ''dör'' på lördag så kan man ju lika väl vara ärlig, ajt?

min första åsikt är... HAHAHAAHAHAH DÖ PÅ LÖRDAG?! snälla vi skulle dö 1994, 2000, tydligen på lördag, 2012 och 2037, man ba okej bestäm er för ETT datum istället för flera miljoner? vi är inte direkt katter me 7 liv asså. Så jordens undergång kör jag upp i röven, den går under om 20 miljarder år, oke?:)

åsikt number 2= killar som rakar benen=bööögigt! jag förstår att ni leker top models osv.. men tro mig, mycket finare me lite hår på benen. Om man har värsta busken så kan man väl typ.. noppa(?) benen eller något, men helt ärligt ser det bögigt ut me rakade ben på killar, likadant som om tjejer inte rakar benen, hur fräsht är det tcyker ni boys? inte så kvinnligt va? nej precis.

åsikt number 3=snuskiga gubbar som flörtar med en på tåget.. hur skarrigt är inte de? fyfan, tänk dig en ful gammal gubbe, man boobiies, skägg, vitt hår, äckliga fula gula tänder, äckliga ögonbryn, asså ALLT äckligt?! u get my point? aa dåså behöver inte förklara något mer.

AJA fuck åsikter , jag måste bara rekommendera dom rosa elefanterna som flyger... monika fattar men inte ni, hemlighet till slutet av månaden säger vi.

MEN
iallafall, jag har fett tråkigt så kommer slänga upp några bilder (tyvärr inte ifrån idag) och sen så säger vi att jag gästbloggar standard här , capish?


egobild nr 1


nr. 2


nr 3


nr 4


nr 5


nr 6


nr 7


nr 8


...och slutligen en halft sexig bild på mig och monika


Nu har ni iallafall sett lite bilder på mig!=D jag kommer gästblogga här ungefär varje dag så monika får mer inlägg och PLUS att jag är för lat för en egen blogg, hihi!


ciiiaaao<3


P.S gammalt inlägg som jag inte visste hur man publicerade, hihi!

NOLIFE

DIG:
1. Hur lång är du? 170
2. Vad vill du bli när du bli stor? Vet inte än
3. Vad pluggar du? Jag pluggar inte
4. Har du långt hår? axel långt
5. Vilken hårfärg har du? svart men börjar bli brunt
6. Sminkar du dig? ja
7. Har du haft sex senaste månaden? ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? röda
10. Har du kysst någon idag? Nej
KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? densie<3
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst? Peshang
6. Vem känner dig bäst? Denise <3
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? en hel termin
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej
KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? byxor, linne,kofta,trosor och bh
2. Har du bytt om idag? Ja
3. Favorittröja? Finns ingen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? venne
5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja
7. Har du handlat kläder genom internet? nej
8. Vad använder du för skor? jag vet inte märket
VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? nej
6. Pierca dej? Ja
7. Ge dig på utmaningar? ja
8. Ha sex på offentlig plats? Ja
9. Vara omogen? Ja
10. Äta småkryp? Nej
SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Arlandagymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? har ingen
3. Vad är ditt favoritämne? LUNCH
4. Snyggaste läraren på skolan? Finns ingen
5. Har du bra betyg? Nej
6. Tråkigaste ämnet? Svenska
7. Har du skolkat mycket senaste året? Ja
8. Hur tar du dig till skolan? Promenad
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan?nej
RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? Nej
2. När tuggade du tuggummi senast? Kommer inte ihåg
3. När var du på semester senast? mins inte
4. Vilken färg är det på din tandborste? röd tror jag xD
5. Är ditt hår tråkigt? Ja
6. Vad har du för påslakan just nu? blå
7. Vem såg dig naken senast? Vene
8. Hur ofta duschar du? varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? bubbel vadå?
DIG:
1. Hur lång är du? 170
2. Vad vill du bli när du bli stor? Vet inte än
3. Vad pluggar du? Jag pluggar inte
4. Har du långt hår? axel långt
5. Vilken hårfärg har du? svart men börjar bli brunt
6. Sminkar du dig? ja
7. Har du haft sex senaste månaden? ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? röda
10. Har du kysst någon idag? Nej
KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? densie<3
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst? Peshang
6. Vem känner dig bäst? Denise <3
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? en hel termin
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej
KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? byxor, linne,kofta,trosor och bh
2. Har du bytt om idag? Ja
3. Favorittröja? Finns ingen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? venne
5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja
7. Har du handlat kläder genom internet? nej
8. Vad använder du för skor? jag vet inte märket
VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? nej
6. Pierca dej? Ja
7. Ge dig på utmaningar? ja
8. Ha sex på offentlig plats? Ja
9. Vara omogen? Ja
10. Äta småkryp? Nej
SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Arlandagymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? har ingen
3. Vad är ditt favoritämne? LUNCH
4. Snyggaste läraren på skolan? Finns ingen
5. Har du bra betyg? Nej
6. Tråkigaste ämnet? Svenska
7. Har du skolkat mycket senaste året? Ja
8. Hur tar du dig till skolan? Promenad
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan?nej
RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? Nej
2. När tuggade du tuggummi senast? Kommer inte ihåg
3. När var du på semester senast? mins inte
4. Vilken färg är det på din tandborste? röd tror jag xD
5. Är ditt hår tråkigt? Ja
6. Vad har du för påslakan just nu? blå
7. Vem såg dig naken senast? Vene
8. Hur ofta duschar du? varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? bubbel vadå?

<3

Låt mig inte falla om du inte fångar mig 
Ta inte mitt hjärta om du tänker krossa den 
Säg inte saker du inte menar


FRÅGA MIG VAD DU VILL

Nu ska jag köra frågestund på min blogg du kan fråga vad du vill jag svarar ärligt ! jag svarar på frågorna senare ikväll

Jag Längtar efter dig

Jag sitter vid bordet, pappa
Jag skriver till dig
Den längsta brevet  i mitt liv 
Även om det fanns många av dem så fanns  det ingen som gav mig svar så nu 
har jag rätt att få veta hur du känner för mig och om du 
någonsin ska  berätta för mig. Att du älskar mig pappa 
Även om du är så lång bort 
känner jag att du är nära
du vet  hur det är
att bli glömt av någon man älskar Visste du pappa att det är sexton år
som har  passerat, sedan du var  vid min sida 
Visste du att jag inte spillde några  tårar för dig pappa ,
Och nu är jag ledsen men 
Förlåt mig för detta, pappa som alla säger 
Tiden läker alla sår, ingen kan ta tillbaka det jag känner för dig nu

........

Lyssna mitt första steg ut va med dom äldre 
Ni vet  man hängde i Märsta 
Med gängen 
Dom som rökte, dom som drack 
Mitt liv blev ännu värre när min pappa stack



tummen upp

Anonym om SUBBA !!!:
hon ''jolle'' går i min skola. Vittra i väsby. Skulle gärna se henne få en smäll ;) ons&fre slutar vi två, övriga dagar tre, de bara att komma förbi ;)
IP: 193.44.1.66


Ja men dåssååå, bara så du vet är jag defenitivt inte rädd för henne eller hennes äckliga fjörtiiiz kompisar så det är bara att ni kommer till stationen eller liknande så för vi se ;)

Dag 6

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Det var jätte länge jag var med den här tjejen saknar henne som faaan !!!

Älskar denise <3

hej bloggen
jag vakande idag halv 7 och sen kom denise till mig och vi frukosta tillsammans det är min och henes ord  och sen gick vi och powernapa fast det var inte meningen att vi skulle sova, denise gick för någon stund sen och nu ligger jag i min säng och saknar min älskling ! <3 snart ska jag äta och sen städa fint huset ! mamma kommer bli glad förmodligen men jag bloggar lite senare ses biatchies
KÄRLEK TILL DIG ÄR STOR DENISE <3


Dag 4 & 5

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Bild från 2008 sjukt gammal bild och det var har jag var ''Emo'' Knas

Dag 5: En gammal bild på dig själv
En gammal bild från 2009

SUBBA !!!

DIN LILLA ÄCKLIGA HOR FITT FJÖRTIS VÄNTA TILLS JAG SER DIG JAG SKITER I HUR MYCKET DU ANMÄLER MIG DU KOMMER FÅ !! ÄCKEL HORA !!!!! TROR DU MIG INTE KOM OCH KOLLA SJÄLV HORA HORA HORA GAAAAAAAH DDAMP !!!!!!!!   damp.webblogg.se hennes äckliga hor blogg !!!!!!!!!!!!!!!

SOMMAR LÅT

ÄLSKAR LÅTEN !!! <3 min nya sommar låt ;)

HISS O DISS



HISS-MAGTRÖJOR
Jag hissar magtröjor det är så jävla snyggt på sommaren när man är brun och kanske navel piercing ;) Så snyggt eller vad tycker ni ? <3

DISS- jumpsuits
jag stör mig väldigt mkt när jag ser folk springa omkring med sina jumpsuits dem är så fula såna där passar bara på visa människor men inte alla så det blir en fett jävla diss till jumpsuits


LOVE !!

hej bloggen
Jag har precis kommit hem från stan åkte ditt med katya och vi träffade min älskling ! <3 sen så möte vi denise och adam i karlberg och chillade där tills min och katyas tåg kom ! det var jätte roliigt hehe <33
Nu e jag hemma ska kasta bort dem dära äckliga tidningar och sen ska jag till peshang som ska ha fest myssigt myssigt <3
Bloggar snarrt igen ska bara äta något ;) Bye bye Biatchies
JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING !! 17/5-11 <3
Jag och denise igår innan vi åkte till stan <3

Grattis peshang <3

Tjooo
jag e fett seg idag men en sak e nice det är fredag ! ska träffa min älskling idag och sen fucka ur med tjejerna ;) då måste jag komma hem när mamma säger att jag ska heem tänker inte göra som förra vecka att jag kom hem kl 07 på morgonen det var knaaassss ! men aa ska fixa mig huset lite sen ska jag ducsha ;) <3 bloggar lite senare bye folket
juste peshang fyller 18 idag grattis gumman !!<3 sjukt gammal bild grån 7an eller 8 an <3 Älskar dig !!


Dag 3

Dag 3: En bild på dig och någon i din släkt
Dag 3: En bild på dig och någon i din släkt

ÄLSKAR DIG LILLA SYSTER <3 <3 <3
LÄS hennes blogg karolinakorol.blogg.se

FUCK YOU

tja bloggen ;)
jag har precis kommit hem efter en lång dag i stan,först åkte jag och denise till t-cetralen för att möta min älskling och hans kompis. Men på vägen till stan var det fett skuma killar dem ba snackade med oss men dem pratade inte svenska snackade typ arabiska feeetttt skuma sen  fick denise så klart hika och vad gör jag joo jag döööör av garv för hon ska berätta en grej men hon kan knappt säga ett ord innan hon hikar igen hahahahaha.....sen så när vi var i stan så rökte jag och denise och jag var fettt nervööös skkkkiiiit det var första gången jag skulle träffa honom, men ja jag överlevde och det var hur roligt som helst vi drog först till platan och satte oss på en bänk, tror ni inte att mina ''bästa vänner'' kommer (FÅGLAR) och skuttar och flygger omkring jag e ju sjukt rädd för fåglar Knaaas. så vi gick darifrån vi åkte till gamla stan och chillade vid vattnet men där var det så klar bästa vän släkt och alla äckel fåglar var där -.-'' blöööö men vi satt där ändå och det var jätte varmt och jag och denise ville ha cigg. Juste det kom en kvinna oxå och interviuvade denise hon kankse kommer vara med i tv höhö då kan man säga jag umgås med en riktig stjärna hehe ;) sen efter en tag så skulle älsklingen dra till sin träning så vi lämnade dem till tunnelbanna och tog tåget mot backarby och tro mig vill ni inte sitta som en frågetecke så åk aldrig buss där för det kommer världens konstigaste namn ja och denise skulle av vid knäckepilgränd ärligt vem kom på såna sjuka namn O.o hahahah sen träffade vi adam denise pojkvän och vi hade jätte kul förutom att när vi skulle hem så några snor ungar baxade denise väska fast det var bra att vi hitta den igen.sen så åkte jag och denise heem och hade jätte skoj på tåget hem det har vi alltid men endå <3 när vi var i märsta så tog jag bussen till mormor och denise hem, och nu är jag hemma 0ch tar det lugnt <3
Jag och Älsklingen <3

jag och denise på väg hem <3

Walsta /Märsta  Bror ;) <3


STAN BIATCHIS !!

heeellllo
Har precis käkat med denise och magda, och nu så ska vi dra till centrum och köpa cooooolllllaaaaaaa ;)
och sen rulla vidare mot stationen för att vi ska in till stan ;) jaaaa inget att skriva om vi hörs sen bye biatchis!
JAG OCH MIN DENISE !! <3
PUSS PÅ DIG ÄLSKLING !! <3


Rubrik xD

Tjooo Bloggen
Jag har precis sminkat klart mig och diskat snart ska jag väl damsuuuga -.- sen vänta på denise älsklingen och rulla mot staaaan för att träffa älsklingen !!!! <33333
Jag och älskling denise på solarium !! <3


Dag 2

Dag 2: En bild på ett band du gillar

Dag 2: En bild på ett band du gillar

En band jag gillar är ROZENHILL och det är min morbrors band dem är jätte duktiga !


Gooood morron

Jag vaknade för en halv timma sen och nu så ska jag sitta en liten stund vid datan sen ska jag städa fixa mig och åka till stan <3 väntar på att katya ska komma en sak jag ska få en sak från henne ;) <3
har inget mer att skriva så jag bloggar lite senare när jag vaknar till ordentligt ;)
A.I.K i MITT HJÄRTA !!! <3


Dag 1

Dag 1: En bild på någon du älskar

MIN MAMMA BETYDER ALLT FÖR MIG OCH JAG ÄLSKAR HENNE MEST AV ALLt !!

Inget liv jag vet ;)

Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[   ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  19 poäng
Min manliga sida:
[   ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[   ] Ätit en blodig stek?
[   ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[   ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[   ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[   ]  Läst ett nummer av slitz?
[   ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[   ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[   ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[   ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[   ] Diskuterat bröst?
[   ] Gjort lumpen?
[   ] Läst nick hornby?
[   ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[   ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[   ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 5 poäng
Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[   ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  19 poäng
Min manliga sida:
[   ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[   ] Ätit en blodig stek?
[   ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[   ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[   ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[   ]  Läst ett nummer av slitz?
[   ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[   ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[   ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[   ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[   ] Diskuterat bröst?
[   ] Gjort lumpen?
[   ] Läst nick hornby?
[   ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[   ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[   ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 5 poäng

FEEETTT sköööön LÅÅÅÅT !!!!!!!


HAHAHAHHAHAHAHAHAH

tjoooo
har nyss kommit hem var ute med katya och helena och vi hängde i centrum som vanligt jag och katya köpte varsin choklad och varsin PK Goooott ;) sen kom helena och vi satt och snackade lite sen så gick vi till willys för att köpa cola.. och så skulle vi betala med paintkvito och den funkade inte så katya ställde sig på tår och skrek ''ursäkta'' men hon såg inte kassavärden men så vände hon om sig och kvinnan stog precis bakom henne hahahhahahahahahahahahahhahahahahah....sen gick vi till torget och satte ooch på sån där grej man säljer grönsaker på och dumma helena ropar på en man för han skulle joina oss vi trodde inte att han skulle komma men han gjorde det och jag kunde inte hålla mig för garv,hahahhahahaa sen gick vi hem eller jag gick hem katya åkte buss hem nu så ska jag typ surfa lite på internet och sen glo film för att imorgon ska jag träffa min ÄLSKLING !! längtar sooom faaaan <33333333
Våra goda choklader och PK's

Gammal bild på Helena,Katya & Mig


Mina Piercingar ;)

Läpp Piercing !!

Tung piercing !

NavelPiercing


NOLIFE

1. Har du ett par rosa string? - Ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Ingen
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - räknar inte
4. Gillar du nån nu? -det klart !
5. Vad gjorde du inatt? - Sov
6. Och i förrgår natt? - sov som vanligt
7. Vad gör du innan du ska sova? - Duschar och sitter vid datan
8. Kan du prata med din mamma om allt? - JA
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -Ja
10. Har du varit gravid? - nej
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - självklart
12. Choklad eller glass? -Både och ;)
13. Klackskor eller gymnastikskor? - Både och beror på till vad
14. Kjol/klänning eller jeans? - allt ;P
Tio fakta
1. Hemstad/ort - Märsta
2. Hårfärg - Svart
3. Längd - 1.70
4. Frisyr - Plattat
5. Ögonfärg - Blåa
6. Skostorlek - 37
. Humör - Trötter
8. Vikt -53
9. Vänster eller högerhänt -Höger
Tio saker om ditt liv.
1. Har du nånsin varit kär?yees
2. Tror du på kärlek? Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? HAHA ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Japp
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? neej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?  hahaha  neej
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja
Tio saker.
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Cider eller öl? - öl
3. Dag eller natt? - både och
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cooola man
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? beror på
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? - face 2 face
10. Bilddagboken eller myspace? Bdb
Tio har du någosin.
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Aa
4. Har du hoppat bungy jump? - nej men vill
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - japp
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - herregud nej
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - haha vafan menas med det?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - har väl hänt
Tio känslor.
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? - Aaa
3. Är du fundersam? - aaa
4. Är du uttråkad? - Fråga mig varför jag skriver dethär testet så får du veta.
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? -neej
10. Gillar du någon just nu? - Aa
Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.50
2. Namn? - monika
3. Vart bor du? - märsta
4. Hur många barn vill du ha? - 2
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? aa
8. Favoritglass? - vanilj, choklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - räknar dom inte
10. Humör? - trött
11. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Neej
12. Har du en hund? - nej hade
Skulle du?
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - Aaa
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - neej
4. Skulle du vilja åka utomlands? - Ja
Har du?
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - såklart
3. Har du syskon? 3systrar
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert
6. Har du varit full den här månaden? -ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - aa
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?-Nej
1. Har du ett par rosa string? - Ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Ingen
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - räknar inte
4. Gillar du nån nu? -det klart !
5. Vad gjorde du inatt? - Sov
6. Och i förrgår natt? - sov som vanligt
7. Vad gör du innan du ska sova? - Duschar och sitter vid datan
8. Kan du prata med din mamma om allt? - JA
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -Ja
10. Har du varit gravid? - nej
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - självklart
12. Choklad eller glass? -Både och ;)
13. Klackskor eller gymnastikskor? - Både och beror på till vad
14. Kjol/klänning eller jeans? - allt ;P
Tio fakta
1. Hemstad/ort - Märsta
2. Hårfärg - Svart
3. Längd - 1.70
4. Frisyr - Plattat
5. Ögonfärg - Blåa
6. Skostorlek - 37
. Humör - Trötter
8. Vikt -53
9. Vänster eller högerhänt -Höger
Tio saker om ditt liv.
1. Har du nånsin varit kär?yees
2. Tror du på kärlek? Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? HAHA ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Japp
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? neej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?  hahaha  neej
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja
Tio saker.
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Cider eller öl? - öl
3. Dag eller natt? - både och
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cooola man
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? beror på
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? - face 2 face
10. Bilddagboken eller myspace? Bdb
Tio har du någosin.
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Aa
4. Har du hoppat bungy jump? - nej men vill
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - japp
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - herregud nej
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - haha vafan menas med det?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - har väl hänt
Tio känslor.
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? - Aaa
3. Är du fundersam? - aaa
4. Är du uttråkad? - Fråga mig varför jag skriver dethär testet så får du veta.
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? -neej
10. Gillar du någon just nu? - Aa
Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.50
2. Namn? - monika
3. Vart bor du? - märsta
4. Hur många barn vill du ha? - 2
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? aa
8. Favoritglass? - vanilj, choklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - räknar dom inte
10. Humör? - trött
11. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Neej
12. Har du en hund? - nej hade
Skulle du?
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - Aaa
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - neej
4. Skulle du vilja åka utomlands? - Ja
Har du?
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - såklart
3. Har du syskon? 3systrar
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert
6. Har du varit full den här månaden? -ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - aa
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?-Nej

Suger på Rubrik

Tjaaa
nu har jag kommit hem vart ute med katya,helena,milja,fredrika och alex myss myss pierccade miljas tunga oxå hon var inte alls rädd ;) skulle följa med denise till stan men nej mamma e så envis och säger inte ens varför jag inte får åka till stan :(
nu ska jag äta så jag skriver snart igen ;)
RESULTATET PÅ TUNGPIERCINGEN

FÖRRA GÅNGEN JAG ÅKTE MED DENISE TILL STAN MIN VACKRA ÄLSKLING


äntligen klar med städningen ;)

Så nu har man STÄDAT hela huset hoppas mamma blir glad idag ! ;(
nu skulle det sitta fint med en cigg men så har man inte det -.- men aja ska väl föröska fixa fram pengarna,måste åka upp till valsta blöööh men vet inte om jag orkar !!
nu så ska jag fixa mig och vänta på milja ska ju piercca hennes tunga idag ;) myssigt myssigt ska messa tjejorna och kolla vad dem gör :) <3

GoooodMORNING !!

Jag har precis vaknat sitter vid Facebook och chattar ska snart kliva upp idag så ska jag städa huset sen så kommer milja och jag ska pierca hennes tunga :) myssigt myssigt :D bloggar lite senare bye


stor förlåt till alla vänner jag sårat

Jag vet att jag är inte världens bästa, alla gör misstag jag ångrar mina misstag sooom fuuck! kan be om förlåtelse 100 gånger om ! jag älskar mina närmaste vänner jag vet att jag har gjort sååå jävla mkt fel men nu vet jag man ska aldrig leka någon annan när man har såna underbara vänner som älskar en för den man är !!
Älskar er mina underbara vänner ni vet vilka ni är en stort förlåt till er från mig !!!!!!
Nu JAG hatar människor som försöker förstöra ! vad faaan låt mig vara och skaffa dig ett liv bruden !! avis skaffa dig någon annan för om du vill eller inte kommer jag inte lämna hnm BIATCH !!!

Kolla film med min lilla syster

hej bloggen
snart är klockan 22:00 och så ska jag nu ladda ner en bra film och kolla på den med mina lilla syster !! <3 Älskar henne som faans om ngn rör henne då jävlar !!!
Men mina söta människor jag ska fixa allt nu och sen kolla film med henne puss på er

hoppas det här gången

Hopps det håller det här gången <3
17/5-11

:/

Rädslan är din värsta fiende. Alla är rädd för någonting. Du är inte rädd för att skada dig. Du är rädd för att göra dåligt ifrån dig, att förlora. Det är det enda du ska vara rädd för. Aldrig bli en loser.♥

Gooodie Gooodie

Tjaaa
Just nu e jag inte alls på bra humör... VILL HA CIGG !!!!
Men alllafall läs min lilla systers blogg karolinakorol.blogg.se
hon är jätte duktig <3

Världen går under

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-21-a-maj
Världen går under på LÖRDAG
HAhahahhahahah 4 dagar att leva livet hann aldrig bli 18 Xd

Blöö på Svregies VÄDER

JAG HATAR SVERGIES väder just nu det har regnat hela dagen ;( hatar hatar hatar blööööö
sitter allafall med magda och katya och chillar har ju inget annat att göra för det regnar :(


Style by tyra

hellu
Har precis städat klart, nu så ligger man och funderar vad man ska beställa via internet när man för sin lön hehe det jag vill och ska beställa är hårförlägning ;) <3
sen så lite från stylebytyra dem har sjukt snygga bikini,
en sån bikkini funderar jag på att beställa snygg va ;)

HISS O DISS

HISS med sommaren 
Solen skiner
Bra väder
Fint och varmt ute
Man slipper tjocka jackor
DISS med sommaren
Såna där gigantiska myggor
Såna små myggor
Alla insekter
Att man inte kan öppna fönstret utan att insekter kommer in
Att man blir jättesvettig

Hagaparken

Hej Bloggen !
det var länge sen jag bloggade men nu så ska jag försöka blogga oftare ;) nu är det tisdag och jag är barnvakt mina söta små flickor sover så jag för städa huset ! blöööööö....ska berätta lite om vad som hände i helgen jag och tjejerna åkte till hagaparken och hade jätte myssigt vi satt och pratade med folket som kom ;) <3  vi var där till 3 sen åkte vi hem för att sova dagen efter sov jag bort halva dagen hahahahaha.....Måndag regnade det ute så jag var hemma hela dagen,så nu ska jag lyfta mig upp från sängen och städa ;)


RSS 2.0