Don't mess with me BIATCH

hej bloggen nu ska jag blogga på riktigt, jag kan inte lova att jag kommer blogga varje dag men jag ska försöka det är väldigt mycket nytt som har hänt i mitt liv ! En sak ska ni veta det är VÅR !! så himla skönt ! äntligen kan man sola och bada !

Nu ska jag säga en sak om en tjej ! du e så ful du e patetisk horunge som polisanmäler mig för något sånt patetiska jävel !! du ska passa dig jävligt noga ! för du vet väl att jag kan fortfarande polisanmäla dig för en viss sak som har hänt förra somamren ? du tror att du e såå coool att du dissar stora bloggare på din blogg försöker bli känd hä?  så fucking patetiskt ! du säger att jag e oälskad men varför har jag så fina vänner ? du säger att mina vänner är falska men värför står dem vid min sida för ? du säger att alla hatar mig men varför blir jag vän med mina ovänner ! du e så störd tjejen ! du kommer få inte idag inte imorgon men någon dag ! plus dina vänner vände ryggen mot dig och dem e mina vänner nu hah ? så bitch kom nu och säg saker du alltid viljat säga till mig du e feg du vågar inte !
men nu så låter jag lilla bruden gråta i ett hörn jag ska allafall kolla till  mina småtingar jag passar hehe ska vänta till dem vaknar och sen tagga ut och köpa glass
Peac and love XoXoXo

RSS 2.0